Maatregelen Coronavirus

Dit zijn uitdagende tijden, voor mensen over de hele wereld. We begrijpen uiteraard uw zorgen met betrekking tot het Coronavirus COVID-19.

De veiligheid en het welzijn van onze bezoekers en medewerkers zijn zoals altijd van het grootste belang voor Winkelcentrum Geleen.

We volgen het advies van de lokale gezondheidsautoriteiten op de voet en benadrukken zowel onze bezoekers als de centrummedewerkers dat goede hygiëne de sleutel is om de verspreiding van dit virus tot een minimum te beperken. De gestelde maatregelen vanuit de RIVM worden nageleefd en waar nodig na aanpassing vanuit RIVM bijgesteld.

We nemen kennis van de aankondiging van de Nederlandse overheid waarin de eis is opgenomen dat alle horeca (restaurants, bars) t/m 6 april 2020 gesloten zullen zijn.

We willen bevestigen dat het centrum, na deze aankondiging van de regering, momenteel open blijft. Het is echter mogelijk dat sommige winkels het besluit hebben genomen om te sluiten of andere openingstijden hanteren. Neem voor alle actuele openingstijden contact op met de betreffende winkel.

Onze excuses voor het eventuele ongemak dat hierdoor kan ontstaan.

Ook voor de geplande evenementen vraagt dit een actieplan. Gelet op de gestelde maatregelen vanuit het RIVM, is het noodzakelijk om ook de komende evenementen te cancelen. Via social media zullen we u op de hoogte houden over de ontwikkelingen en doorgang van evenementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *